Sponsors

Passionada Carnaval is op zoek naar bedrijven die kunnen helpen bij het ondersteunen en realiseren van al onze activiteiten m.b.t. het Zomercarnaval in Rotterdam.  Door de toenemende regels en de kosten die deelname aan het zomercarnaval met zich meebrengen is het bijna onmogelijk geworden, om het zonder sponsoring te doen. We zouden het spijtig vinden om, om dergelijke redenen een einde te moeten maken aan onze passie.  Het sponsoren van onze groep zou U op deze dag extra naamsbekendheid geven en u levert een bijdrage aan het grootste multiculturele evenement van Rotterdam en Nederland !

Mocht u onze groep sponsoren, dan krijgt u daarvoor ongetwijfeld wat voor terug. Tijdens de parade die elk jaar op de laatste zaterdag van juli plaatsvindt, word er een reclamebord met het logo van uw bedrijf/organisatie geplaatst.  Dit betekent dat bijna 1.000.000 mensen tijdens de optocht in Rotterdam de naam van uw organisatie zullen zien. Verder doet NOS een live verslag van het carnaval, zendt de regionale tv-zender RTV Rijnmond ook een reportage uit, en wordt er live gestreamd naar de voormalige Nederlandse Antillen. Dit betekent dat op regionaal, nationaal als internationaal niveau uw organisatie onder de aandacht komt. Daarnaast zullen alle sponsors worden vermeld op onze website, social media kanalen en onder de aandacht worden gebracht bij onze deelnemers.

Ook op andere manieren is het mogelijk om Passionada Carnaval te ondersteunen, wij zijn gaarne bereid u hierover vrijblijvend te informeren. Indien u nadere informatie wenst te ontvangen, kunt u met ons contact opnemen.

Natuurlijk mag u ook een donatie geven als u geen bedrijf heeft, of gewoon uit goodwill. Graag zelfs! Iedere bijdrage is welkom!
U kunt uw donatie natuurlijk overmaken naar NL91 RABO 0118 6267 01 t.n.v. Passionada Entertainment o.v.v.  “sponsoring carnaval 2017”.

Mocht u een persoonlijke donatie hebben gedaan, stuur dan een email zodat wij u kunnen vermelden in één van onze uitingen.

Onder dankzegging namens alle vrijwilligers en deelnemers van Passionada Carnaval.